Vol de Núvol, companyia musical i teatral, presenta un espectacle per a commemorar el centenari del naixement d’Enric Valor a l’any 2011.

L’espectacle consisteix en l’adaptació musical de varies rondalles d’Enric Valor, oferint un espectacle musical on es mescla teatre, rap i soul, creant un espectacle a l’estil Browdway per redescobrir Enric Valor i apropar-lo a tots els públics amb un espectacle modern, divertit i entretés.

La música ha estat creada a mida expressament per a la ocasió, per  Andreu Laguarda (Rapsodes), i compta fonamentalment amb ritmes urbans, però amb tocs dolços i divertits per fer-la arribar al públic familiar al que està destinat l’espectacle. L’estudi de projectes i gravacions de Mésdemil serà el lloc on es crearà aquesta música, on es gravaran les veus, i es farà la mescla i la masterització.

Membres del reconegut grup de rap valencià Rapsodes, conformen la plantilla artística, junt a Maria Vivó, la cantant del grup de metall, Kore.

L’espectacle té una continuïtat narrativa i musical que dona força emocional al conjunt on es mesclen elements musicals amb teatrals, mitjançant l’utilització de coreografries, il·luminació, atrezzo, efectes de so, veus, narracions, i diàlegs.

El projecte de l’espectacle anirà acompanyat de la edició d’un llibre-disc amb les rondalles adaptades i il·lustrades al llibre, i les cançons al CD.

2

2 thoughts on “Vol de Núvol prepara "Rondalles: El Musical"

  1. Francesc Estrela 9 anys ago

    Ostras, genial!! Això te molt bona pinta… ja tinc ganes de vore-ho. Ja sabeu l’espai escènic on s’estrenarà? I cap a quan penseu que estarà enllestit? Es per anar esmolant l’agenda 😉
    Felicitats pel treball i el risc d’atrevir-vos amb altres projectes.
    Francesc

  2. Pingback: Gran èxit de Vol de Núvol a la Nit d’Escola Valenciana « Mésdemil Notícies