El proper dissabte dia 6 tindrà lloc la VI Fira de la Música de Benimaclet, que en aquesta edició es trasllada de la plaça a les instal·lacions de l’escola Pare Català. Aquesta escola celebra els seus 35 anys i els 25 anys de la implantació de la primera línia en valencià. És per això que la fira es trasllada al seu pati!

A partir de les 18:00 h començarà la trobada de músics i cantants en valencià amb breus actuacions semiacústiques de diferents grups musicals i cantautors, amb presentacions, converses i novetats discogràfiques i un bon repàs de les propostes emergents i alternatives. Tota l’actualitat de la música en valencià! De moment, han confirmat la seua assistència els grups Estrall, Meteor, Traficants de sucre, Xavier Morant, Tomàs de los Santos, La Douche, Carraixet, Joanes i la colla de Pantaix, i Daniel Rosell, entre altres.

També han confirmat la seua assistència els segells Comboi Records i Mésdemil.

Amàlia Garrigós, coneguda periodista i presentadora de ràdio i televisió i Josep Vicent Frechina, musicòleg i secretari del jurat dels Premis Ovidi Montllor, s’encarregaran de la part divulgadora de l’acte, “retransmetent” en directe tot el que vaja passant. La sonorització correrà a càrrec de Dis-pa-so, amb Josep Maravilla i Sergi Ferragut.

 Al bloc de Benimaclet Viu trobareu tota l’actualitat de l’esdeveniment.

Aquest dissabte, vos esperem a la VI Fira de la Música de Benimaclet!!!

0