El proper dissabre dia 17 de desembre tindrà lloc al Musical de Benimaclet la cinquena Mostra del llibre i del disc en valencià. Com cada any, des de les 11h del matí i fins les 20h de la vesprada, Mesdemil muntarem paradeta amb totes les novetats discogràfiques. També hi haurà els companys de Oldies, Comboi Records, Macondo, Col·lectiu Ovidi Montllor, així com més de deu llibreries i editorials (La Traca, Sembra Llibres…).

D’altra banda, comptarem amb la participació de Marieta Ganduleta (Jesús Sáez)La DoucheÀlvar CarpiEstrela Roja de BenimacletTomàs de los SantosDaniel RosellHerba NegraDonallopÒscar BrizDeliriTraficants de SucreGener i Novembre Elèctric i Hèctor Serra.  Tots els artistes Mésdemil vindran a la paraeta de Mésdemil a signar els seus CDs. Passeu a vore’ns! 

“Nadal s’apropa. Els magatzems i supermercats ja estaven farcits de dolços i andròmines nadalenques abans fins i tot del Dia de les Ànimes. D’ací no res es desfermaran les campanyes publicitàries massives per convèncer-nos que el Nadal és un període festiu feliç, buidat de problemes, farcit de retrobaments familiars i de companyonia i que tanta joia no es podrà gaudir adequadament si no gastem piles immenses de diners en regals inútils i cars, joguets efímers i menjars sobredimensionats. bv-mostra-2016-disseny-v3xQuan més alta siga la despesa més afortunats i feliços semblarem i, amb una mica de sort, potser tots els nostres somnis s’acompliran per gràcia de la fortuna. Val, d’acord. Anem tots a unflar les nostres vanitats i a buidar les butxaques, però abans fem un repte. Imagineu per un moment que a alguna persona -sempre n’hi ha gent per a tot- no li agraden els menjars abusius, ni les colònies d’envasos cars, ni pensa obsequiar a la seua descendència amb joguets de mirar i callar. Imagineu que eixa persona estima molt la lectura i agraeix de debò escoltar música i que pensa que un llibre o un disc o tots dos junts poden ser un bon regal, tant per a sí mateix com per als seus estimats. I també sap que al seu malaurat i menystingut país n’hi ha gent que és capaç de fer llibres i discos magnífics, per a totes les edats, preferències i condicions, però quan els busca  troba barrat el pas, li resulta ben difícil assabentar-se de què hi ha de nou i interessant i li és quasi impossible trobar allò que desitja als atapeïts i banals grans magatzems de consumisme exorbitant. Quan la desesperança l’envaeix, ens troba a nosaltres” (Organització de la Mostra).

No dubteu a vindre a comprar els vostres regals de Nadal dissabte a Benimaclet. Comerç de proximitat! Vos esperem!!

0