El TroVAM 2015 és ja una realitat. Amb l’objectiu de consolidar la convocatòria com la fira de referència del sector musical al País Valencià les empreses del VAM hem tornat a unir forces, amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I. Així mateix, també han col·laborat el Col·legi d’arquitectes de Castelló, el FeCStival, l’Asociació de Promotors Musicals de la CV (MusicaProCV) i EN VIU! (Asociació de Sales de Música de la CV).

El TroVAM serà el lloc d’encontre professional amb trobades, taules rodones, xerrades i plataforma de difusió de la música valenciana. Hi participaran al voltant de 150 professionals de la indústria musical i es calcula que hi haurà més de 4.000 assistents.

Enguany comptarem amb més de 20 projectes musicals, presentacions de discos, espectacles singulars, concerts al carrer, etc…

25 professionals del sector d’àmbit estatal i internacional participaran a les taules rodones.

Entre les activitats més destacades:

  • Trobada de programadors, managers, promotors, periodistes de l’àmbit musical
  • PRESENTAR L’ESTUDI DEL SECTOR de la música al PV
  • ELABORACIÓ DEL LLIBRE BLANC DE LA MÚSICA VALENCIANA 

 

Podem confirmar les actuacions de Pep Gimeno Botifarra a Banda, Carles Dénia, Xarim Aristé, Els Catarres, Cabo San Roque, Tardor, Néstor Mont, Gener, Julio Bustamante, entre altres.

En breu farem públic el cartell amb la programació definitiva. Estigueu ben atents!

0