Tornarem a caure ha estat el tema triat per al nou videoclip d’Andreu Valor. Ha estat gravat als Ullals de Baldoví a Sueca, amb la participació de Pau Agulló, Carme Insa, Hipòlit Agulló, Esther Cuenca (que també s’ha encarregat de la gravacio i de l’edició) i el mateix Andreu Valor.
És una cançó que vol conscienciar a la gent, com és habitual en el cantautor, però en aquest cas parla d’una causa a la qual tots estem lligats i a al qual tenim l’obligació de donar suport: La llei de dependència.
No hi ha justificació, ni excusa pel moment que vivim, de negar-los la dignitat a la societat no encara menys a aquelles persones que, per la seua difícil situació dependent, no poden valdre’s per elles mateixes.
Des d’un primer moment la humanitat ha sigut l’eix vertebral dels projectes d’Andreu i amb aquesta cançó camina de la mà vinculant música i missatge per aconseguir la moralitat i solidaritat justes en un món cada dia més egoïsta.
Cal fer cançons d’ara, cultura que frene un desig de sofriment generat per un món inconscient i inhumà.
Als dependents i als seus familiars. Gràcies per ensenyar-nos a lluitar per la vida, a estimar a qui teniu al costat, a regalar-nos un somriure a pesar de tant d’entrebanc. Sou els grans herois d’aquesta societat. Sempre amb vosaltres.
 
“Tot llueix al món quan somrius. Tornarem a sentir-nos vius.” #seguirem

[youtube id=”znx1d5CbgTk” align=”center” mode=”lazyload” maxwidth=”600″]

0