El cantautor Tomàs de los Santos ha aconseguit superar amb èxit l’objectiu del TotSuma, que finançarà parcialment la gravació, edició i promoció del seu segon treball discogràfic.

El disc veurà la llum a la tardor d’enguany i es titularà Segona mà. El nou treball “arreplega traços i detalls de l’anterior Dones i dons i es nodreix dels nous i antics camins travessats en els últims temps. Parle, amb la meua mirada, de l’horta i de la ciutat hostil, de les relacions humanes, de l’amistat, del masclisme, de la pobresa material del talent, del País Valencià, de la repressió de la diferència i de la manca de justícia o de la memòria històrica, i tot això i allò amb el vernís de la quotidianitat i amb cert lirisme implícit i còmplice”.

També hi ha un espai per a la poesia d’Omar Khayyam, Rosa Leveroni, Manel Alonso o Miquel Martí i Pol.

Aquesta vegada, Tomàs de los Santos ha comptat també amb les col·laboracions d’escriptors com Manel Alonso Català i Francesc Viadel, actrius com Sílvia Bel, músics com Maria Sanchis, Sergi Pitarch, Merxe Martínez, Maria Amparo Hurtado o Pau Romero.

Moltes gràcies a tots els que heu participat al TotSuma, fent realitat aquest projecte. En breu tindreu notícies nostres!

0