Després de 40 dies de campanya ben intensa, el grup Tardor ha aconseguit amb èxit l’objectiu del projecte de micromecenatge que s’havien proposat i podran fer realitat “La festa de l’eufòria”: un concert el proper divendres 6 de maig a la sala Wah Wah de València. Hi presentaran el seu nou senzill (“L’eufòria”) i la nova col·lecció de merxandatge, dissenyada pel prestigiós estudi creatiu Münster Studio. Aquest reconegut estudi creatiu de Barcelona ha dissenyat per a bandes destacades del panorama estatal com Supersubmarina o La Habitación Roja, i ara ha treballat colze a colze amb Tardor per tal d’oferir un col·lecció de marxandatge a l’altura del single. Entre els productes exclusius que es podran aconseguir el dia 6 de maig s’inclouen samarretes, làmines, bosses de tela i el CD de “L’eufòria”.

L’encarregat d’obrir la ‘La festa de l’Eufòria’ serà Carles Chiner (Gener en solitari). Chiner, també és un dels actors del videoclip que el grup va presentar a principis de març. Tot seguit actuarà Geografies. La festa començarà a les 22:30h. Entrades 3€ a Notikumi i a taquilla.

Vos deixem ací el videoclip protagonitzat pel presentador i humorista Eugeni Alemany i l’actriu Sara Vallés, dirigit per Àlex Blat i produït per Montaña Studio

Esperem que el gaudiu i que acudiu a la ‘Festa de l’eufòria’ divendres!

0