La banda valenciana presentarà el seu nou senzill en un concert on es podrà accedir gratuïtament participant en la nova campanya de Verkami.

El proper divendres 6 de maig la sala Wah Wah de València acollirà un concert molt especial que servirà de presentació del nou senzill de Tardor, una de les bandes valencianes més actives del moment. Per assistir al concert, el grup convida els seus seguidors a participar en una campanya de crowdfunding on també es pot adquirir la nova col·lecció de productes dissenyats pel prestigiós estudi creatiu Münster Studio. Carles Chiner (Gener en solitari), serà l’encarregat d’obrir la ‘La festa de l’Eufòria’, una celebració que la banda vol que esdevinga única.

Per tal de poder produir tots els nous productes de marxandatge, la banda valenciana ha preparat una campanya de micro-mecenatge que finalitzarà cinc dies abans del concert, a través de la qual es podran adquirir anticipadament els productes de la nova col·lecció i s’obtindrà com a regal l’entrada per a l’esdeveniment. Durant el concert, també es podrà adquirir la nova col·lecció de productes de ‘L’Eufòria’ realitzada per Münster Studio. El reconegut estudi creatiu de Barcelona, que ha dissenyat per a bandes destacades del panorama estatal com Supersubmarina o La Habitación Roja, ha treballat colze a colze amb Tardor per tal d’oferir un col·lecció de marxandatge a l’altura del senzill. Entre els productes exclusius que es podran aconseguir el dia 6 de maig s’inclouen samarretes, làmines, bosses de tela i l’edició física de el senzill ‘L’eufòria’. Fins a completar l’aforament de la sala, participar a la campanya de micro-mecenatge serà l’única forma d’aconseguir accés a ‘La festa de l’eufòria’.

[youtube id=”MT4chhV4nWA” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” grow=”yes”]


Tardor, després d’arrodonir a finals del 2015 el seu any més productiu com a grup amb més de 45 concerts a les seues esquenes, va sorprendre a tots amb el llançament d’un nou senzill a principis del mes de març. ‘L’Eufòria’ és el nom d’aquesta cançó que ha suposat una gran producció en tots els sentits. Un únic single presentat amb un videoclip protagonitzat pel presentador i humorista Eugeni Alemany i l’actriu Sara Vallés, dirigit per Àlex Blat i produït per Montaña Studio. La cançó, coproduïda per Pau Paredes (Kostrok, Modelo de Respuesta Polar) i Tardor, ha comptat amb la col·laboració del prestigiós productor Manuel Tomás (Amaral, Niña Pastori), ha estat enregistrada als estudis Millenia de València, mesclada als estudis Fluxus de Madrid i masteritzada pel reputat enginyer de so Ted Jensen (Muse, Kings of Leon) als estudis Sterling Sound de Nova York. Per la seua part, Carles Chiner (Gener en solitari), serà l’encarregat d’iniciar ‘La festa de l’eufòria’. La nit del 6 de maig serà una oportunitat per gaudir de les cançons de la banda guanyadora de dos premis Ovidi Montllor, millor disc de pop i millor cançó per Contrallum, en un format distint al que ens tenen acostumats, més íntim.

Del 23 de març al 2 de maig es podran aconseguir entrades anticipades gratuïtes participant a la campanya de micro-mecenatge a Verkami.com, mentre que en taquilla les entrades es podran aconseguir per 3 euros fins completar l’aforament el mateix dia de l’actuació. El proper 6 de maig a partir de les 22.30 hores, a la sala Wah Wah de València, bategarà l’eufòria amb Tardor, Carles Chiner i la nova col·lecció que Münster Studio ha dissenyat per a l’ocasió.

Participa en el Verkami en el següent enllaç: http://vkm.is/bategaleuforia

0