El canvi d’estació ja es fa notar, tornen les fulles caigudes de color discret, però a la vegada hipnotitzant, torna la sensació de melancolia, i el cobrir-se dels primers dies freds.  Però, alguna cosa varia. Una revolució ja està present i Tardor ja no és una simple estació, ara és també un ideal, un esperit i un só. Tardor, no torna a soles, l’acompanya la revolució de l’estat latent.

El primer treball discogràfic del grup conté onze tracks de rock alternatiu amb clares pinzellades d’estils com elpop, i el punk. Les cançons equilibrades i senzilles estan impregnades d’impecables arranjaments, i canvis de ritmes significatius.Impressiona el resultat final del disc, la potencia sonora que aconsegueixen aquestos tres joves, i la maduresa amb la qual han portat aquest projecte endavant. De nou es reafirma que no fan falta més de tres instruments per a menjar-se els escenaris.

Aquesta formació apunta fort, no oblidem que amb  només un EP homònim de 4 cançons, Tardor va aconseguit la nominació a Grup Revelació en elsPremis Ovidi de l’any 2011 i guanyar la darrera edició del concursAmplifica’t, organitzat per ACPV.

El pròxim dijous 20 de desembre de 2012 es durà a terme el concert de presentació de “Revolució de l’estat latent” el nou disc de Tardor a la salaEl Loco de València. Aquest concert comptarà amb la participació d’Escala i Corda (dj set) i Pau Alabajos.

Entrades anticipades a  Ticketea.com

 

0