Pellikana torna de nou al panorama musical, aquesta vegada en un format en el qual no estem tan acostumats. La tornada porta per nom “Tardor” i es divideix en dos formats:  espectacle i nou disc.

caratula tardor

Per què Tardor? Per a la banda Tardor té distints significats. Per un lloc el canvi d’estació, d’horari, es la foscor, la nit que arriba avanç.  Per altra banda, també significa collita, camp, i velles tradicions. I com no, també son les fulles que cauen, i les que queden pendents…

A més, Tardor és una nova iniciativa per a mostrar una cara diferent del grup. En aquest espectacle, Pellikana ofereix adaptacions de les seues cançons i versions de clàssics de la música en valencià com l’Ovidi i La Muixaranga. Una música més pausada i elaborada, pensada per a auditoris i teatres amb un públic assegut, però amb la mescla de ritmes i instruments que caracteritzen el grup.

En aquest cd podeu escoltar algunes de les cançons que componen l’espectacle Tardor. Gravades en directe al concert de presentació a l’Auditori de Castalla el dia 5 d’Octubre de 2012. Concert realitzat a benefici de l’Assossiació Amics i Veïns Centre Històric de Castalla.

L’àlbum ja el podeu escoltar i descarregar al Bandcamp de Mésdemil de manera totalment gratuïta.

pellikna concert

0