Tardor s’incorporen al cartell del Low Festival junt a grups com Delorean, Izal, Supersubmarina, Nueva Vulcano, Los Enemigos, Nacho Vegas, Jero Romero, The Libertines, Kasabian o Foals, entre molts altres.

Gràcies a la colaboració de Sona la Dipu amb el festival de Benidorm, s’han presentat al festival tres grups valencians: Flaco Favor, We used to pray i els mateixos Tardor.

Tardor presentaran el dia 25 de juliol al Low Una Ciutat Invisible el seu segon disc. Un disc d’onze temes a través dels quals el grup ens situa en un espai imaginari forjat a partir de les vivències que els seus tres membres originals han experimentat en tres ciutats europees diferents: París, Brusel·les i València. La incorporació d’un quart membre al grup -Tono Hurtado al baix-, els ha permès explorar i aconseguir un so més complet i amb molts més matissos. El directe d’aquest quartet valencià és una explosió de guitarres i melodies fresques, de lletres cuidades, que estem segurs que vos sorprendrà.

Podeu comprar les vostres entrades de dia o abonaments a qualsevol oficina de correus o a la web  http://lowfestival.es/abonos/

Cartel por diÌ??as Low2015

0