El passat 22 de desembre, Tardor, la banda valenciana formada per Alexandre Martínez, Cesc Doménech, David Garcia i Tono Hurtado va interpretar una cançó en acústic a un dels llocs més emblemàtics de la ciutat de València: el balcó de l’Ajuntament. El tema elegit ha sigut ‘Ontàrio’, cançó inclosa en el seu segon disc Una Ciutat Invisible (Mésdemil, 2014). El grup ha aprofitat l’ocasió per enregistrar un vídeod’aquesta experiència única.

El vídeo ha estat enregistrat per Bruno Marín, un jove valencià professional de l’audiovisual que ja compta amb un ampli currículum de treballs a nivell estatal, a partir de la idea original d’Àlex Blat. L’enregistrament del so ha estat a càrrec de Globo Estudio, una jove empresa valenciana ubicada a Massanassa.

Una Ciutat Invisible és un disc que naix de tres ciutats europees diferents. París, Brussel·les i València son els pilars en els quals es sostenen les melodies i les lletres de Tardor per tal de crear un espai únic on les cançons transporten als racons d’aquestes ciutats. “Ontàrio“, la cançó escollida per la banda per aquesta actuació al balcó de l’Ajuntament, transmet les sensacions que es senten quan s’arriba a un nou lloc, tot i que es sap que tard o prompte s’ha de tornar a casa. I el lloc de Tardor no és altre que València, ciutat a la qual ret un xicotet homenatge amb aquesta actuació des d’un dels seus llocs més privilegiats.

Ací teniu el vídeo, gaudiu-lo!

0