Passada la ressaca del TroVAM i dels Premis Ovidi, tenim una notícia molt trista que donar-vos:

Mésdemil cesarà la seua activitat a finals d’any. Han sigut 10 anys de faena de la qual estem molt satisfets. Tancarem amb 132 referències editades, moltes experiències viscudes, moltes coses apreses i moltes alegries!

La raó principal que ens ha dut a prendre aquesta decisió han estat els problemes econòmics que ens han acompanyat des dels inicis i mai ens han abandonat. Així que hem decidit plegar per a dedicar-nos a altres projectes, però ho farem amb una gran festa de comiat!!

El dia 27 de desembre a la sala 16 Toneladas de València farem l’últim concert. Hi participaran alguns dels artistes que ens han acompanyat durant tots aquestos anys com Andreu Valor, Mireia Vives i Borja Penalba, MC Alberto, Pellikana, Candela Roots, Mox, Gener i Herba Negra, i tancarà la vetllada DJ Conill. A més, farem ressucitar els grups que van fer nàixer Mésdemil: Bakanal i Rapsodes!!!!

Cada grup tocarà 3 o 4 cançons. L’entrada, a un preu de 10€, ja es pot adquirir en la nostra tenda on-line fent click ací.

Així mateix, si no podeu assistir-hi, podeu col·laborar amb nosaltres comprant la FILA ZERO ací.

 

 

 

0