07330004 2Una nit d’estiu, uns talps surten clandestinament de les arrels d’una gran olivera. Amb informació confidencial sota el braç i fent-se servir de veu, cordes i tambors, revelaran sigil·losament cada nota i cada paraula escoltada a l’interior d’aquest arbre, traent a la llum els sons composats pel seu fruit trencat.

TALPS FEBRER OPCIÓ 3ASimetries, és el primer disc d’estudi del grup de Borriol, que sintetitza anys d’experiències musicals barrejades amb noves composicions sorgides el darrer any. Està composat per 11 cançons de tall íntim amb lletres que conviden a la reflexió personal i que expressen emocions captades al vol i madurades en la intimitat. Amb un so evolucionat des de les composicions acústiques, les cançons han agafat forma fins a tindre un caràcter més elèctric, però sense perdre mai eixa primitivitat acústica que es troba present en quasi tots els temes.

La presentació serà el 20 de febrer a les 23h a la sala ‘La Burbuja’ de Castelló i comptaran amb la col·laboració especial del cantautor Feliu Ventura. Tancarà la festa la música de Mash Masters.

Més informació a l’esdeveniment Facebook.

0