Un any després de traure el seu primer disc, els Talps han tornat a eixir del cau per anar a presentar-lo a Barcelona i a altres ciutats del territori. Les dates de la mini-gira són:

4/12 Alfa Bar (Barcelona)

5/12 Troppo (Borriol)

6/12 Auditori de Vila-real

6/12 Casal Popular d’Atzeneta

10/12 Espai Octubre Concerts (València) + Deliri

12/12 La Pèrgola de Castelló de la Plana

Talps1Talps és un grup de Borriol (Castelló) format per Aitor Cabo, Marc Castellano i David Gonzalez . Nascut a principis de 2014, el grup ha sigut el mitjà per a canalitzar molts anys de vivències musicals compartides en altres projectes i que els ha permès confeccionar un disc amb la seua essència.

Simetries, és el primer disc d’estudi dels borriolencs, que sintetitza anys d’experiències musicals barrejades amb noves composicions sorgides el darrer any. Està composat per 11 cançons de tall íntim amb lletres que conviden a la reflexió personal i que expressen emocions captades al vol i madurades en la intimitat. Amb un so evolucionat des de les composicions acústiques , les cançons han agafat forma fins a tindre un caràcter més elèctric, però sense perdre mai eixa primitivitat acústica que es troba present en quas i tots els temes.

Vos deixem ací amb un videoclip del disc i amb el reproductor del disc sencer!

0