El grup de Vinaròs ComalCOOL torna a presentar un videoclip rodat íntegrament amb un iPad, com ja van fer amb el tema “Roger” del seu últim disc, Super, Extra, Plus (Mésdemil, 2013).

En aquesta ocasió, la cançó triada per al videoclip ha estat la que dóna nom al disc “Super Extra Plus“. Sense pressupost, sense guió i rodat en dues hores a la cafeteria Diamonds American Diner de Vinaròs, aprofitant que feien una sessió de fotos amb Tahir Bekel grup, assegura que “al contrari que el videoclip “Caminos mojados” que va ser més elaborat, o “Polvo de Tejas“, pesem que la frescura d’un video fet quasi improvisadament, mantenint l’estètica dels anys cinquanta de l’àlbum, li dóna un atractiu especial que esperem que vos agrade tant com a nosaltres”.

Però… de què va “Super Extra Plus”? Doncs, a part de ser el títol de l’últim disc de la banda, va d’una marca inventada a la qual segurament més d’una agència de publicitat li faria campanya, sense tindre en compte si el producte en qüestió és bo o dolent.

Esperem que el gaudiu!!

0