Demà, dijous dia 28 d’agost, els Skazofrenia estaran presentant el seu nou CD Está en tus manos a la Unió Musical de Llíria.

Skazofrenia és una jove banda oficialment de  l’Eliana, però alguns dels seus components són de la capital del Camp de Túria i Ciutat de la Música: Llíria. La seua música es essencialment d’estil reggae i ska, però no limiten les seues influències a la música jamaicana i contínuament barregen molts altres gèneres donant lloc a un estil carregat d’energia skatalítica i bones vibracions.
Tots aquests atributs s’uneixen al seu últim disc, Está en tus manos, al qual a més han participat personatges importants del panorama internacional del ska. D’una banda el disc ha sigut produït i mesclat per Robert “Bucket” Hingley, líder de la mítica banda de ska novaiorquesa The Toasters. D’altra banda ha col·laborat com a artista convidat el guitarrista valencià Alberto Tarín.

 

El concert tindrà lloc a les 23:30 al pati de la Unió Musical de Llíria, entrant pel  carrer  Sant Miquel número 10 (pel cinema). L’entrada és gratuïta.

[youtube id=”mer5N4lViV8″ align=”center” mode=”lazyload” maxwidth=”600″]

0