desperta promocióDesperta! el nou disc de Pellikana ja està a punt d’eixir i perquè aneu preparant-nos, el grup ens ha presentat el videoclip del single “Sent por“.

Aquest nou treball està compost per 10 càrregues d’energia positiva de  temàtiques i estils diversos. Reflexen la fussió de ritmes que caracteritza el grup i alhora  li donen un estil propi i madur. D’entre aquestes, cal destacar un xicotet homenatge a Al Tall, amb la versió de Les Penes Són; i a Vicent Andrés Estellés, amb Cançó de La Rosa de Paper, en commemoració al 20é aniversari de la seua mort.

A més, el disc compta amb  col·laboracions de  renom. Grans amics que els han ajudat a Despertar, com Manolo Miralles i Enric Banyuls (Al Tall),  Txus (Disidencia), Javi Marssiano (O’funk’illo, Atómica, Kiko Veneno), Andreu, Mireia i Kapoll (Rapsodes) i Javi (Mugroman).

Amb Desperta! el grup prepara una gira per sales i festivals de tot el nostre territori on es conjuga el sentiment dels grans himnes de la nostra identitat amb la frescor de la nova cançó. Estigueu atents a les dates!!!

0