Mésdemil t’ofereix els serveis editorials necessaris perquè el teu treball siga 100% professional, estiga registrat i protegit legalment. El teu disc eixirà al mercat amb el suport d’un segell independent amb 9 anys d’experiència. A més de la nostra web –que funciona com un catàleg fàcilment accessible- comptem amb diferents plataformes de difusió i nombrosos contactes amb periodistes, mitjans de comunicació i programadors culturals. Més de 120 referències editades i nombrosos artistes ens avalen dins el sector musical. El nostre segell farà que el teu treball arribe més lluny!

En Mésdemil CREEM EN TÚ

Legal

Obtenim els codis i llicències necessàries per editar legalment. Dipòsit Legal, Codi UPC, codis ISRC. Assesorament sobre la Llicència SGAE o Creative Commons.

Promoció

L’experiència ens ha dut a un coneixement dels mitjans i a un contacte directe amb els professionals del sector. Tot això, juntament amb un material entregat correctament i al gust dels periodistes farà que el teu treball tinga més visibilitat.

Distribució

Posem el teu disc a l'avast de la població mundial, tant com en format físic a la nostra tenda on-line com digitalment a més de 30 canals de distribució: Spotify, iTunes, YouTube, Google Play, Deezer, AmazonMP3, eMusic, Apple Music... i molts més!

Fàbrica

Fabriquem CDs i DVDs amb els estàndards de la indústria i resultats d’acabats excel·lents. Tots els formats possibles que la teua ment puga imaginar.

Que opinen els nostres clients?