ParticipantsEl grup Tardor ha presentat una nova cançó que forma part de la banda sonora original del documental L’estiu més negre. La cançó ha estat gravada a Rockaway Studios durant el mes d’abril. La producció, gravació i mescla ha estat a càrrec de Pau paredes, amb Antonio Hurtado com ajudant de gravació.

L’estiu més negre és un documental dirigit per Alba Forés i Rubén Soler Ferrer que tracta el major desastre ecològic del País Valencià en els últims 20 anys: els incendis que van cremar 50.000 hectàrees entre juny i juliol de 2012. Les dimensions d’aquests incendis van ser tan grans que es van poder veure des de l’espai. En només 72 hores es va cremar el doble de superfície forestal que en els últims 10 anys a tot el nostre territori. És el pitjor incendi des de l’estiu del 1994, quan en unes poques setmanes es va cremar el 15% de la superfície forestal del País Valencià (138.500 hectàrees compreses entre la Mariola, la Calderona, la Vallesa, Millars i Requena).

L’estiu més negre explica les conseqüències d’uns incendis tan devastadors, mostra el drama humà dels qui van viure l’experiència a primera línia de foc. Amb ells, recordar què va passar, valorar l’abast dels fets i apuntar alternatives de futur per evitar cap altre gran incendi forestal.739824_462235550505519_687669283_o

Ací podeu veure el videoclip de “Saudade“, la cançó de Tardor que forma part de la B.S.O del documental L’estiu més negre. El videoclip ha estat produit íntegrament per la revista digital Tresdeu (rodatge, muntatge i postpproducció, a càrrec de Pau Berga i Mario Sancho), i va ser presentat en primícia a la seua pàgina web.

Divendres 17 de maig us esperem a tots a la PREESTRENA DEL DOCUMENTAL, a les 19h a l’espai Aurea Social de Barcelona (C/Sardenya, 263). Podeu consultar altres dates de presentació i trobar més informació al Facebook o a la pàgina web www.lestiumesnegre.com.

0