republika-ska-vertical-okEls lleidatans Repúblika Ska han estat els guanyadors del concurs Composa l’himne del Força Lleida, que va tenir lloc entre setembre i octubre d’enguany.

Els participants havíen d’enviar la seua maqueta abans del 29 d’octubre i complir els següents requisits: ser de Lleida o província i no ser compositor col·laborador directe del club ni familiar directe d’aquests.

La cançó podia tenir una durada màxima de 4 minuts i havia de ser dinàmica i alegre, en línia amb l’ambient esportiu i de festa.

La lletra havía d’incloure missatges positius relacionats amb els valors esportius en general (com a part de les virtuts del club), els valors propis del club Força Lleida (parlant d’èxits i de la passió per l’esport),  els valors propis de la ciutat de Lleida i les seves gents i el joc semàntic amb la paraula ‘Força’ como a lema del club.

Eren, doncs, molts requisits i tot un repte!! Però els nois de Repúblika Ska han aconseguit guanyar el concurs per unanimitat en els vots del jurat i es convertiran així en la veu i el ritme del club lleidatà.

El jove grup presentarà el nou himne del Força Lleida, “Tro de ponent”, en el partit del proper 15 de novembre davant el River Andorra al Barris Nord.  Força lleida!!!!
LLeida

0