Cançons:
  1. Candela - 4:31
  2. Cúmbia de Sant Benet - 3:01
  3. So Blue 03:21
  4. Ska Bomb 04:05
  5. Cento el tendero 03:28
  6. Bonus track 01:30

Tito Pontet – Candela

Band :
Títol : Candela
Data de llançament : 9 de març de 2017
Referència : MDM123CD
Format : CD

De TITO PONTET

Tito Pontet és una banda formada per nou músics amb gustos musicals diversos que han trobat en els ritmes jamaicans (ska, reggae, rocksteady) i les cadències llatines (bolero, son, chachachá) el seu punt de confluència. Després de compartir experiències en un grup de mestissatge i estar un temps sense tocar junts, alguns membres de la formació es van retrobar al local d’assaig per tal de posar en comú els seus descobriments musicals.

Els sis temes propis de l’EP Candela (Mésdemil, 2017) obligaran l’oient a moure els peus al compàs de la formació alcoiana encara que no ho vullga. La veu d’Alba Terol serpenteja amb soltesa a través de les notes de la secció de vents, els teclats i les percussions.

L’àlbum ha estat produït per Lluc Casares, saxofonista i clarinetista que ha encapçalat formacions pròpies, és membre de The Gramophone Allstars i ha participat en sessions amb músics com Dr. John, Arturo Sandoval i Jorge Pardo, entre d’altres. La gravació s’ha fet als R-Track Studio de Sant Joan d’Alacant amb Jaume Mira a la taula de mescles. Mira, també conegut com Dr. Jau, té un coneixement profund dels sons jamaicans gràcies a projectes en solitari o en banda (Le Grand Miercoles).

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<