Cançons:
 1. Sena - 4:07
 2. La pols - 3:31
 3. Ontàrio - 4:12
 4. Vint-i-set - 4:19
 5. Abans no se'ns mengen els lleons - 3:50
 6. L'excepció - 3:53
 7. Triangle - 3:57
 8. La cançó de Paul i Joanne - 3:23
 9. Energia - 3:22
 10. La conjectura - Twombly - 3:36
 11. Carta a mi mateix - 4:56

Tardor – Una ciutat invisible

Band :
Títol : Una ciutat invisible
Data de llançament : 11 de novembre de 2014
Referència : MDM085CD
Format : CD

De TARDOR

Una Ciutat Invisible és el segon disc de Tardor. Un projecte ambiciós i construït des d’una base sòlida i forta. Onze cançons en les quals el grup ha estat treballat tot l’últim any. Allunyats dels escenaris, la formació va decidir nodrir-se d’experiències i noves influències per crear aquest nou projecte, ple d’il·lusions i energies renovades. Han estat mesos difícils, on la distància ha estat molt present en tot el procés de composició.
Aquest segon llarga durada és un pas endavant. Suposa un canvi complet, una evolució fàcilment reconeixible, sempre intentant no perdre l’essència de Revolució de l’estat latent (Mésdemil, 2012), el primer disc de la jove formació valenciana. No és tracta d’un recopilatori de cançons sorgides en els últims dos anys, sinó que des d’un principi van treballar el disc com un conjunt, concebut com un tot. Una història, un concepte. Este fet es reflexa a les lletres, melodies i arranjaments, ja que hi ha una coherència. A més, la incorporació d’un quart membre al grup els ha permès explorar i aconseguir un so més complet i amb molts més matisos. Podríem dir que Una ciutat invisible és l’aposta més forta de Tardor, i que dins dels seus onze talls hi haurà una part important de cadascú d’ells. Estigueu atents ara que comencen a caure les fulles!

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<