Cançons:
 1. Simetries - 3:43
 2. L'auguri del viatger etern - 4:11
 3. Colp d'estat - 3:27
 4. Au toit - 4:19
 5. Al respirar - 4:12
 6. Sexe i calaveres - 2:48
 7. Quina sort - 3:15
 8. Septrentrional - 3:20
 9. A mil anys llum - 3:24
 10. Entre llops - 4:27
 11. Festa final - 4:53

Talps – Simetries

Band :
Títol : Simetries
Data de llançament : 18 de novembre de 2014
Referència : MDM080CD
Format : CD

De TALPS

Simetries és el primer disc d’estudi del grup Talps (Borriol, Castelló), que sintetitza anys d’experiències musicals barrejades amb noves composicions sorgides el darrer any. Està composat per 11 cançons de tall íntim amb lletres que conviden a la reflexió personal i que expressen emocions captades al vol i madurades en la intimitat. Amb un so evolucionat des de les composicions acústiques, les cançons han agafat forma fins a tindre un caràcter més elèctric, però sense perdre mai eixa primitivitat acústica que es troba present en quasi tots els temes.
El títol, Simetries, vol expressar el sentit de conjunt de l’àlbum. Representa un canvi de fora cap a dins i de dins cap a fora fins trobar una simbiosi amb l’entorn, que arriba a desprendre una sensació de plenitud i severitat, una perfecció simètrica. Tot i això, amb l’evolució final del disc, també apareix en el terme simetries un sentit més bipolar, una reflexió entre la part més satisfeta i la part més reflexiva de cadascú, com tant encertadament ha quedat reflectit en la portada.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<