Cançons:
 1. Ball pla de Tírig - 2:43
 2. Sota un mateix cel - 5:28
 3. Boires i arabogues - 4:08
 4. Herència - 3:50
 5. Un sol a la butxaca - 3:41
 6. Carmineta - 3:26
 7. Per la vora del riu - 4:23
 8. Inèrcia - 5:16
 9. Problemes del pou - 4:29
 10. L'auca de l'home que se'n va anar - 4:06
 11. Sargantanes - 3:19

Solk – Herència

Band :
Títol : Herència
Data de llançament : 5 de maig de 2017
Referència : MDM125CD
Format : CD

De SOLK

“El mestral porta paraules i bufa melodies. Són paraules que han escapat de llocs llunyans. El vent regolfa als porxos de les cases i moltes queden atrapades a la poca aigua verda que resta al fons de la bassa. Vam aprendre a arreplegar-les. S’havia de fer, d’una altra manera acabarien trencant-se o perdent-se en la propera ventada”. Així descriu Solk la seua labor, artesanal, de recuperació -i posterior reinterpretació- de cobles i tonades per al seu primer disc, Herència.

El quintet beu de les músiques d’arrel tradicional de les comarques dels Ports, el Montsià, el Maestrat i el Baix Ebre. Són indrets que no coneixen fronteres i que als components del grup els agrada anomenar Terres del Mestral. Ells sostenen que és “una terra aspra i oblidada, la bellesa de la qual rau precisament en això, en el paisatge fòssil, en la cultura d’arrels perdudes, en la profunditat del temps”. D’allà prové l’herència de Solk que esdevé, alhora, la principal font d’inspiració per a elaborar les seues composicions. Són cançons amanides amb ingredients provinents d’estils musicals molt diversos i aparentment distants.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<