Cançons:
 1. Skank del Turia 03:38
 2. Hacia adelante 04:05
 3. Olvidados 03:46
 4. Está en tus manos 03:40
 5. El Sur también existe 02:40
 6. Desobediente 04:38
 7. Club Bohemia 04:56
 8. La jaula 03:19
 9. Egoísta 03:22
 10. Ideario de sofá 03:06
 11. Bona pa collir 03:40

Skazofrenia – Está en tus manos

Band :
Títol : Está en tus manos
Data de llançament : 12 de juliol de 2014
Referència : MDM076CD
Format : CD

De SKAZOFRENIA

Skazofrenia és una jove banda originària de l’Eliana que es caracteritza tant pel seu nodrit conjunt de components (dotze músics) com per la seua música festiva que, alhora, conté a les seues lletres una elevada càrrega de protesta social. Musicalment, els trets que els identifiquen sempre han sigut el ska i el reggae. Malgrat això, el grup no limita les seues influències a la música jamaicana i contínuament fusiona aquesta amb molts altres gèneres musicals donant lloc a un estil carregat d’energia skatalítica i bones vibracions.

Tots aquests atributs s’uneixen a l’últim disc del grup valencià, Está en tus manos, al qual a més han participat personatges importants del panorama internacional del ska. D’una banda el disc ha sigut produït i mesclat per Robert “Bucket” Hingley, líder de la mítica banda de ska novaiorquesa The Toasters. D’altra banda ha col·laborat com a artista convidat el guitarrista valencià Alberto Tarín.

A més, alguns cantants valencians han aportat la seua ploma i la seua veu a algunes estrofes del projecto. Així, podem escoltar també a Mireia Vives i a Kpoll, de Rapsodes, i a Arturo de la Rosa, de l’Horta Crew.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<