Cançons:
 1. La herencia 3:07
 2. Un paradojado 3:33
 3. Sa ricchessa est interessu 4:14
 4. La vida nostra 4:12
 5. Buscando trabajo 4:11
 6. Vols un tros del meu cos? 2:53
 7. Tiburón Superstar 3:03
 8. Sola modella 4:14
 9. El conformista 4:31
 10. Restaurant ardor guerrero 3:42
 11. Historia de una noche 3:52
 12. Bola Columba 3:36

Samuele Arba – Por encima de las palabras

Band :
Títol : Por encima de las palabras
Data de llançament : 2 d'abril de 2013
Referència : MDM057CD
Format : CD

De SAMUELE ARBA

Samuele Arba és escriptor, actor, guitarrista i cantautor. Va nàixer a Sardenya l’any 1978, però resideix a Tarragona des de 2005. Des dels inicis, la seua carrera ha combinat l’escriptura, la música i el teatre. Amb una maqueta, un disc i quatre llibres a l’esquena, en aquesta ocasió Samuele Arba ens presenta, juntament amb un espectacle de Teatre Cançó titulat Yo soy Yo, el seu nou treball: Por encima de las palabras.
Es tracta d’un disc políglota, amb cançons en sard, italià, català i castellà. Temes que parlen dels temps que ens han tocat viure. Lletres compromeses que recoden a artistes com George Brassens o Javier Krahe. Un disc combatiu i crític, irònic i humorístic. Un tast de poesia i música per assaborir i gaudir-ne. El disc presenta deu temes inèdits i dos bonus track: “El conformista”, que és una adaptació al castellà del tema de G. Gaber i “La vida nostra”, que és una cançó de P. Piras, un cantautor alguerés.
Aquesta barreja de música, poesia i activisme captivarà a músics i lletraferits.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<