Cançons:
 1. Suerte en el camino 3:31
 2. Hey nena 2:25
 3. Chico vulgar 5:20
 4. Lookat that cadillac 4:05
 5. Rock accidental 2:47
 6. American party 4:01
 7. Una patada al mundo 3:10
 8. Oh my head 2:17
 9. En el retrovisor 4:01
 10. Un día duro 5:49
 11. La cena está lista 3:21
 12. Estrellas en el backstage 4:14

RockHouse – Suerte en el camino

Band :
Títol : Suerte en el camino
Data de llançament : 6 de juny de 2013
Referència : MDM062CD
Format : CD

De ROCKHOUSE

Suerte en el camino… és el segon disc de la banda de Benetússer RockHouse, amb un estil molt potent que va des d’el rock’n’roll fins al rockabilly, passant per una miqueta de swing electritzant, amb pinzellades de blues i fins a un tema punckabilly.

El disc està compost per deu temes propis i dues versions, “Look at that Cadillac” de Stray Cats, on ha col·laborat Nadia Rodrigo (amb una veu increíble)  i “Oh my head“, de Ritchie Valens.

També han col·laborat artistes com Miguel Ángel Escorcia (Cat Club, veu a “En el retrovisor”) i Fernando Lavado (Gatos Locos, a “Una patada al mundo”). No contents amb tot això, els xics de RockHouse ha volgut incorporar al disc una fantàstica secció de vents, piano i orgue hammond, perquè no pugues deixar de ballar!

Un disc molt complet i amb molta personalitat que no pot faltar a casa dels amants de la bona música i que donarà que parlar.

View video

RockHouse – Suerte en el camino (Part 3)

View video

RockHouse – Suerte en el camino (Part 2)

View video

RockHouse – Suerte en el camino (Part 1)

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<