Cançons:
 1. Intro 0:41
 2. Bon vent 2:34
 3. Somnis d’un Che 4:34
 4. De camí a la Trini 1:12
 5. A viure la vida 4:15
 6. Fart del teu whatsapp 3:04
 7. Jotes de l’indignat 4:17
 8. Tinc una melodia 3:27
 9. Minjar-se’l món 3:50
 10. Jungle blues 3:31
 11. La mani 4:56
 12. Tornar 4:25
 13. Le Paradis 3:43
 14. La Ranxera dels dos tintorers 5:24

Pepet i Marieta – Lo món d’un mos

Band :
Títol : Lo món d'un mos
Data de llançament : 5 de maig de 2013
Referència : MDM060CD
Format : CD

De PEPET I MARIETA

Després de tres anys de silenci discogràfic, Pepet i marieta es reiventen amb Lo món d’un mos i es reafirmen com una de les bandes festives més autèntiques, originals i versàtils dels Països Catalans.

Pepet i marieta tornen amb la coctelera a vessar de festa: un bon xorro de reggae- ska, una mica de cúmbia, un rajolí de jota, unes gotetes de folk i fulletes de ranxera i pop. Tot ben agitat amb un discurs proper, descarat i crític, que no entèn d’utopies i crida a la revolta social. El resultat és un cóctel fresc, directe i combatiu per a ballar les coses pel seu nom amb un somriure d’orella a orella.

A Lo món d’un mos, Pepet i marieta canten a la vida i l’amor, a la infantesa i els seus drets, a les arrels i l’afany per retrobar-les, a la valentia i la força de la unió, en breu, a la pèrdua de la por als impossibles, perquè els temps estan canviant i junts ho podem tot.

Lo món d’un mos s’ha enregistrat entre els Estudis la Catacumba de Barcelona i El Tercero Estudios de Benicarló de la mà del productor musical Miguel Pino i compta amb col·laboradors de luxe com Adrià Salas de la Pegatina, Joan Garriga de la Troba Kung-Fú, Pep Gimeno “Botifarra” o Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, entre otros.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<