Cançons:
  1. Corre l'estiu

Pepet i marieta – Corre l’estiu

Band :
Títol : Corre l'estiu
Data de llançament : 27 de juny de 2014
Format : Digital Download

De PEPET I MARIETA

Corre l’estiu és una composició de Josep Bordes interpretada per la formació valencianocatalana coneguda per èxits com Me moles o La Pelu. La interpreten Xavi Riba a la guitarra, Camil Burato al trombó, Paco Albiol a la trompeta, Ignasi Palau al baix, Luis Manuel Villegas a la bateria i el mateix Bordes a la veu principal. S’ha enregistrat a cavall entre El Tercero Estudios i The Loom Attic Studio i la producció musical ha anat a càrrec de Carlos Manzanares, que també hi toca l’acordió.

El clip s’ha rodat entre Ulldecona i Poble Nou del Delta en indrets tan especials com les Oliveres Mil·lenàries, la Platja dels Eucaliptus o les Jornades Musicals de l’Ermita d’Ulldecona. L’han gestat Ramon Balagué i Satyavan Galiana de la productora Minifilms i ha comptat amb la col·laboració d’actors com David Bagés, Alma Alonso, Georgina Llauradó o Marc Homs, a més d’un gran nombre d’extres i figurants, entre els quals destaquen la Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta o la batucada Esmuvi.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<