Cançons:
  1. Voldria saber 3:30
  2. Sent por 3’31
  3. Desperta! 1’51
  4. Cançó de la rosa de paper 4’36
  5. El foc no crema 3’41
  6. Obrir els ulls 4’08
  7. Les penes són 4’29
  8. Ara,ja! 3’58
  9. Ha esclatat la primavera 3’34

Pellikana – Desperta!

Band :
Títol : Desperta!
Data de llançament : 7 de maig de 2013
Referència : MDM061CD
Format : CD

De PELLIKANA

Després del seu primer disc, Titelles, i del recent directe, Tardor, el grup de la Foia de Castalla ens presenta el seu nou treball: Desperta!

Aquest nou disc està compost per 10 càrregues d’energia positiva de temàtiques i estils diversos que reflexen la fussió de ritmes que caracteritza el grup i alhora li donen un estil propi i madur. Entre tots els temes, cal destacar un xicotet homenatge a Al Tall, amb la versió de “Les penes són” i al poeta Vicent Andrés Estellés, amb “Cançó de La Rosa de Paper”, en commemoració al 20é aniversari de la seua mort.

A més, el disc compta amb col·laboracions de renom. Grans amics que els han ajudat a despertar, com Manolo Miralles i Enric Banyuls (Al Tall), Txus (Disidencia), Javi Marssiano (O’funk’illo, Atómica, Kiko Veneno), Andreu, Mireia i Kapoll (Rapsodes) i Javi (Mugroman).

View video

Pellikana – Ha Esclatat la Primavera!

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<