Cançons:
 1. Montgòlia 04:18
 2. La reina de les voreres 02:55
 3. Irriké 02:51
 4. El cochecito 01:16
 5. Caramelets d'agüelo 04:37
 6. El matalafer 01:29
 7. Gallina vull ser jo 03:22
 8. Llaors de timonet 05:20
 9. La riuà 04:33
 10. De les ungles 04:18
 11. El cant de l'enyor 01:03
 12. Perquè vull 03:16
 13. Socarrat 03:33
 14. Tururisme 07:24

Ovidi Twins – Montgòlia

Band :
Títol : Montgòlia
Data de llançament : 1 d'abril de 2011
Referència : MDM016CD
Format : CD

D’ OVIDI TWINS

Conten que durant la guerra civil espanyola, el comité de treballadors de Jesús Pobre va decidir canviar-li el nom al poble. Com que es troba a les faldes del Montgó, muntanya mítica valenciana, el nom que escolliren fou el de Montgòlia.

Tres anys després del seu disc de debut A Kabotaes, Ovidi Twins presenten el seu segon treball Montgòlia. Montgòlia és eixe poble que deixà de ser amb l’arribada de les tropes colpistes, i que segons els Ovidi Twins no desaparegué, sinó que s’amagà sota la muntanya màgica del Montgó.

Així doncs, els Ovidi Twins ens proposen un nou viatge cap a les profunditats, a l’Hades mític, una catàbasi musical a la recerca dels tresors colgats a l’imaginari col·lectiu oblidat.
Amb el seu estil desacomplexat, ple de notes d’humor absurde, però carregat de pólvora, els Ovidi Twins continuen pouant en la via estilística que ells mateixos han creat des de les influències i els referents més diversos: des d’Atahualpa Yupanqui al pasdoble, del Dubstep a les polirrítmies, la rumba, les bandes sonores d’Asins Arbó o el grup alemany d’entreguerres Comedian Harmonists, sense oblidar el seu punt de partida, Ovidi Montllor.

Les lletres continuen la línia de poètica de la quotidianitat. Qui si no podria cantar en el mateix disc al timonet, les ungles, el desig inconfessable de ser gallina, la malaltissa dèria de fer milers de fotos durant les vacances, o el socarrat de la paella?

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<