Cançons:
  1. Les màscares - 2:47
  2. Entropia - 2:51
  3. Les justes - 2:56
  4. I wish you well - 3:18
  5. Un instant - 3:31
  6. Delicat Narcís - 2:51
  7. Bruno - 2:43
  8. Paranormal - 3:10
  9. Ni puto cas - 4:21
  10. Florentina sunset - 4:21

Òscar Briz – Entre llums i ombres

Band :
Títol : Entre llums i ombres
Data de llançament : 5 d'octubre de 2015
Referència : MDM097CD
Format : CD

De ÒSCAR BRIZ

Òscar Briz torna a la càrrega amb un disc realitzat  sota el dictat de dos conceptes bàsics: senzillesa i efectivitat. El caire del repertori, amb sabors clàssics, així ho suggeria. Va ser enregistrat amb la intenció de passar el mínim temps possible en l’estudi i transmetre així frescor i energia en la interpretació. El gruix del disc (els 10 temes), es va fer en unes hores en format de trio amb bateria (Victor Traves), baix elèctric, (Nacho Villanueva), guitarra acústica i veu (Òscar Briz) el 14 de juliol de 2015. Posteriorment, es van realitzar diverses sessions a Atomic Studio, amb Mark Dasousa com a productor, per afegir veus, teclats, guitarres elèctriques i altres detalls.

Entre llums i ombres, la veritat és un cim: inalcançable, possible, reptador, fascinant, aterrador…  Des de “Les Màscares” al tema final,  “Florentina Sunset”, hi trobem clarobscurs, la reivindicació de la veritat en un context social en què la indecència s’ha instal·lat definitivament en la conducta de tants i tants missatgers mediàtics que, sense pudor ni vergonya alguna serveixen interessos enemics de l’esmentada veritat. El diàleg amb un mateix com a mitjà de supervivència en un món caòtic, però també de superació dels dubtes i les necessitats afectives de cada persona, de cada artista. També presents temes més habituals  a l’obra de Briz: la perplexitat  front al pas del temps i la reivindicació del pensament crític. Finalment, una  invitació a prendre les regnes de la vida pròpia tot deixant enrere tares innecessàries, persones amb qui un no es pot entendre, fets biogràfics que encara ens dominen, ací i ara.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<