Cançons:
 1. Roses 3:53
 2. La Flama 4:01
 3. Atzucac 4:24
 4. Desembre 4:03
 5. Del vent 3:42
 6. Mai per sempre 4:04
 7. Ruinas 3:30
 8. Estrella fugaz 4:22
 9. Bona lletra 3:34
 10. Supernova 2:50
 11. Intacte 6:13

Novembre Elèctric – Intacte

Band :
Títol : Intacte
Data de llançament : 3 de març de 2014
Referència : MDM073CD
Format : CD

De NOVEMBRE ELÈCTRIC

Premi Ovidi Montllor a millor disc de pop 2014.

Novembre Elèctric és el projecte musical de Yeray Calvo (veu, guitarra, teclats), acompanyat als directes per Rodrigo Domínguez (baix) i Sergio León (bateria). Intacte és el seu primer treball discogràfic i ha comptat amb un productor de luxe: Pachi Garcia ‘Alis’, nominat als premis Goya i que ha treballat anteriorment amb grups com Supersubmarina o Gimnástica, entre molts d’altres.

Intacte està composat per 11 talls d’una alta densitat emotiva, dos d’ells cantats en castellà. Fotografies en forma de cançó que vindrien a capturar les diferents etapes i emocions que poden exisitir dins d’una relació personal.

“Roses” és el tema escollit per obrir el disc, una mena de carta de presentació, que resumeix en certa manera el que podrem trobar a la resta dels talls, refèrencies al caràcter finit de les coses, la fragilitat, l’esperança i els finals que sempre vénen acompanyats d’uns nous inicis.
A nivell musical, els ambients i les diferents capes de so conformen un univers on els detalls i els arranjaments cobren importància per tal de donar personalitat a cada cançó. Influències com Bon Iver o Sigur Ros són inspiradores d’una recerca de so més orgànica i,mesclades amb altres més properes geogràficament (com les de Pau Vallvé, La Iaia o Quart Primera), els ajuden a trobar un segell propi.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<