Cançons:
  1. Free as a bird
  2. Movin on
  3. Groovin Steady
  4. I love you
  5. Hot like fire
  6. My baby just cares for me

New York Ska-Jazz Ensemble – Free as a bird

Band :
Títol : Free as a bird
Data de llançament : 14 d'octubre de 2014
Referència : MDM086CD
Format : CD

De NEW YORK SKA-JAZZ ENSEMBLE

Els New York Ska-Jazz Ensemble (NYSJE) tornen amb un nou treball, Free as a bird. Es tracta d’un EP que ix a la venda en format vinil i en CD.

Des de la creació de la banda en 1994, New York Ska-Jazz Ensemble han editat 10 CDs i nombrosos singles i col·laboracions. Han fet incomptables concerts per tot el món, sobretot per Europa, Canadà, Estats Units i Amèrica del Sud. Els seus discos són testimoni de la seua gran capacitat per crear versions ska sobre temes de base jazzística, barrejant amb maestria estils com el dance hall, el reggae, el rock steady o el jazz.

Amb el nou EP, Free as a bird, tornen amb la mateixa energia de sempre, amb una banda formada pels músics Rocksteady Freddie (saxo i veu principal), Ric Becker (trombó i veu), Alberto Tarín (guitarra i veu), Earl Appleton (teclats), Wayne Batchelor (baix) i Yao Dinizulu (bateria).

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<