Cançons:
  1. Que no falte estima
  2. Parem
  3. Burjassot
  4. La nova Muixeranga
  5. Alegria va
  6. George Grosz ( hi ha vesprades)
  7. Cada cosa té la llum
  8. Drets humans
  9. La palmera
  10. Me quiero ir

Néstor Mont – Tres

Band :
Títol : Tres
Data de llançament : 1 d'octubre de 2014
Referència : MDM083CD
Format : CD

De NÉSTOR MONT

Néstor Mont torna amb Tres, el seu tercer treball com a cantautor. Es tracta d’un disc que aposta per la sinceritat sonora, gravat en directe en formació de trio, amb Josep Pérez a la bateria i cors, i Pere Ródenas al baix i cors. Una aposta per la senzillesa i la contundència. Un treball que reflexiona sobre la condició humana, que inclou poemes d’autors com V.A. Estellés i Marc Granell, que posa lletra a La Muixeranga, i que reivindica referents dels drets humans, l’alegria i l’estima.

Resumir la trajectòria musical de Néstor Mont no és tasca fàcil. En la seua etapa de joventut va formar part de diverses bandes de pop-rock. Més tard, s’aficiona a la guitarra clàssica i comença el seu camí com a cantautor. És llavors quan crea, amb Joansa Maravilla i Mara Aranda, el grup Mi bolsillo junto al mar, projecte de guitarres acústiques i veus, que desembocarà en la creació del grup Cendraires on comença la seua aproximació cap a la música d’arrel tradicional i folk i que més tard afavoriria la seua participació en grups com L’ham de foc o Aljub.
En els últims anys, ha col.laborat, entre d’altres, amb Carraixet o Carles Dénia, ha composat músiques per a espectacles poètics, i exerceix de productor per a altres cantautors, tot compaginant la seua feina com a guitarrista i productor de Pep Gimeno Botifarra, amb qui ha fet diversos discos i nombroses actuacions.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<