Cançons:
 1. Αἰολία (Eòlia) - 1:48
 2. Línies en el cel elèctric - 4:31
 3. Imagine - 3:00
 4. Dolça i pruna - 3:11
 5. Una d'amor - 3:55
 6. Dona peix - 4:00
 7. Αἰαία (Eëa) - 1:25
 8. Soul - 6:46
 9. Tot va bé (i és de nit) - 4:45
 10. Seguim - 4:16
 11. Ὠγυγία (Ogígia) - 1:43
 12. Casablanca - 4:05
 13. Σχερία (Esquèria) - 0:25

Mireia Vives i Borja Penalba – Línies en el cel elèctric

Band :
Títol : Línies en el cel elèctric
Data de llançament : 19 de maig de 2017
Referència : MDM128CD
Format : CD

De MIREIA VIVES I BORJA PENALBA

“Aquest disc és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea”. Amb aquestes paraules descriuen Mireia Vives i Borja Penalba el seu segon treball en conjunt.

Amb Línies en el cel elèctric els intèrprets han volgut transmetre en un mateix treball diferents mirades i perspectives, nuant-se sense miraments, sense prejudicis, fugint d’etiquetes, abrigallant cada text i melodia amb estima i cura. Ho han fet en directe, junts, alhora, per coherència amb ells mateixos, responent a la vella consigna: el que hi ha, juga.

El disc consta d’una primera part íntima, ben propera, i d’una segona part més contundent, en la qual estan acompanyats per Sergi Carós (baix i veu), Oest de Franc (guitarra elèctrica i veu), Iol Cases (bateria) com a banda base, i amb intervencions de Berta Iñíguez a la flauta i a la veu, El Cifu a les guitarres i de Marc Serrats a la rumba del tema “Casablanca”.

L’espectacular i evocador disseny del disc és obra de la reconeguda il·lustradora Aitana Carrasco.

View video

Mireia Vives i Borja Penalba – Casablanca

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<