Cançons:
 1. Brasil Hispanitis 2:26
 2. Clovella Vella 6:35
 3. Cromática 1:30
 4. Cresta Rosa 3:19
 5. Quan la sort es pon 4:59
 6. Tàctil 2:58
 7. Riuada 2:19
 8. Culleres 3:14
 9. Microsegontemps 6:01
 10. Jazz Ve 1 1:53
 11. Copets 4:36
 12. Verge nua 2:28

L’Orange – Tàctil

Band :
Títol : Tàctil
Data de llançament : 6 d'abril de 2013
Referència : MDM059CD
Format : CD

De L’ORANGE

L’Orange és un quartet mallorquí que neix a principis de 2010. Amb dues veus, clarinet, guitarra, contrabaix i percussió, practiquen un estil que han anomenat Aero-Jazz, en format acústic. Les seves melodies ens duen al pop més subtil i els seus ritmes, a volltes ens hipnotizen per la seva cadència narcòtica, i altres ens fan moure tot el cos irremediablement. Les lletres parlen de l’amor i de la calidesa del mediterrani, on les seves gents es veuen moltres vegades dutes a aventures de nit de lluna i llençols descosits.

El seu primer disc, Tàctil, ha estat gravat en viu i reflexa la màgia dels seus directes, a la manera de les sessions de gravació dels primers albums de jazz. Dotze temes exquisits que no vos deixaran indiferents.

Juntament a la gravació, l’artista plàstic Joan Garau ha preparat un DVD amb el “making off” del disc, que inclou les sessions de gravació i vàries entrevistes als components de la banda. Així mateix, la banda ens ha preparat dos videoclips dels temes “Riuada” i “Tàctil”, que dóna nom al disc.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<