Cançons:
  1. Com en altres temps 3:38
  2. En la corda fluixa 2:06
  3. És natural 4:13
  4. Com Bob Dylan després de deixar les drogues 3:46
  5. Com si m’estimares 2:46
  6. Al xiquet que habita en tu 3:14
  7. El silenci 2:41
  8. Raons pel cor, anhel pel seny 4:29
  9. I’ll be allright 2:38

Lluís Vicent – El dia de després

Band :
Títol : El dia de després
Data de llançament : 1 de març de 2013
Referència : MDM038CD
Format : CD

De LLUÍS VICENT

Lluís Vicent és escriptor, guitarrista, i cantautor. Des dels inicis la seua carrera ha estat lligada a la composició musical, beu de distints estils, i sempre ha demostrat la qualitat del seu treball en els seus concerts, bé en solitari o col·laborant amb altres músics professionals. En aquesta ocasió, l’artista ens presenta el seu quart treball, sense dubte el més madur i rocker de tots: El dia de després.

El disc inclou 9 temes amb un ampli repertori d’estils i col·laboradors. El resultat: un espectacle on la música i la poesia es fonen. El primer tall porta per nom “Com en altres temps”, un títol idoni per obrir el disc, ja que el so ens transporta dècades enrere, apropant-nos als ritmes d’artistes com Bob Dylan, David Bowie, Lou Reed, Lluís Llach o Joaquín Sabina, però amb una veu peculiar i desgarradora.

Lluís Vicent ens presenta un treball molt personal, que escapa als clixés obsolets de la música d’autor i barreja diferents estils com ara el rock, la bossanova i el country.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<