Cançons:
 1. Ànima vella - 4:41
 2. El ball del jaguar - 3:54
 3. Estrela negra - 4:04
 4. L'exèrcit dels pirates - 4:04
 5. Camps de delícia - 4:04
 6. Montgòlia - 4:48
 7. Tunkasila - 2:51
 8. Sembrat a la muntaya- 1:03
 9. No - 4:26
 10. La gran família gitana - 3:21
 11. Romanç de Neptú i Diània - 4:53
 12. R.A.O (Reforma Agrària Orgànica) - 4:10
 13. Pastor de llamas - 2:37

Lilit i Dionís – El temps dels pobles

Band :
Títol : El temps dels pobles
Data de llançament : 28 d'abril de 2016
Referència : MDM109CD
Format : CD

De LILIT I DIONÍS

Després de 5 anys de silenci discogràfic, Lilit i Dionís tornen amb un nou treball sota el braç: El temps dels pobles (Mésdemil,2016). Cinc anys durant els quals han estat creant i buscant noves sonoritats arrelades a la nostra terra, al Mediterrani i més enllà. Al disc és ben palès el caràcter propi del grup on predomina la mescla de músiques i influències.

Respecte als anteriors treballs, les lletres s’allunyen una miqueta del seu caràcter irònic i festiu. Lilit i Dionís continúen cantant a l’alegria de viure, però llancen un crit a favor  de dignitat de la terra i els pobles, donant suport a la cultura pròpia, a l’agricultura i a la sobiràniania alimentària. El temps del pobles està arribant! Els pobles indígenes carregats de RAO (Reforma Agrària Orgànica) recuperarem la Terra de la devastació material, moral i Intel.lectual que ha suposat el capitalisme. Aquest missatge s’acompanya amb la contundència que el fet mereix: una major dosi de rock, sempre harmonitzat amb la música d’arrel, de tradició valenciana i mediterrània, amb ritmes de tot el món que van des de la música balcánica als sons llatinoamericans.

View video

Lilit i Dionís – El ball del jaguar

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<