Cançons:
 1. Fi del Món - 2:57
 2. Laberint - 3:42
 3. Brutícia - 3:14
 4. Fora dòrbita - 3:11
 5. El triangle de les Bermudes - 3:05
 6. Silenci abissal - 3:50
 7. Buscarem camins - 2:53
 8. Quietud - 3:22
 9. El parany - 3:40
 10. Bifaç - 3:16
 11. Fang - 3:52

L’Home Brut – Cants de balena

Band :
Títol : Cants de balena
Data de llançament : 3 de febrer de 2016
Referència : MDM102CD
Format : CD

De L’HOME BRUT

L’Home Brut, grup nascut a la Vall Farta, ens sorprén amb Cants de balena, el seu primer llarga durada d’onze talls que naveguen entre el rock alternatiu cru i l’indie més ballable. Un repertori de cançons que destaca per la seua maduresa i profunditat, més si considerem que Eneas Ribelles (baix i veu), Lolo Samper (guitarra i cors), Xavi Llàcer (guitarra) i Alexandre Sanjuan (bateria), components de la banda, debuten amb un disc gens propi d’una formació novell.

Les cançons que conformen Cants de balena són un exercici d’estil dintre de les variants que el rock modern ens brinda. Les guitarres, lluny de regir-se per patrons bàsics, aprofundeixen en els acords oberts amb riffs que romanen fàcilment a la memòria, com el que identifica el seu primer senzill, “Brutícia”. Un conjunt d’elements que no fan més que certificar que, malgrat tractar-se d’un disc de presentació, el primer treball de L’Home Brut supera còmodament les exigències que es poden demanar a un grup amb la seua curta trajectòria.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<