Cançons:
  1. A vida o mort - 3:26
  2. Enmig de la tempesta - 1:58
  3. Blanca - 2:52
  4. La ciutat de Nàpols - 5:08
  5. Abril - 4:15
  6. ... - 2:53
  7. Naus com cremen - 2:49

Lady Witch – A vida o mort

Band :
Títol : A vida o mort
Data de llançament : 20 de setembre de 2016
Referència : MDM113CD
Format : CD

De LADY WITCH

A vida o mort és el disc de debut de Lady Witch, una banda mallorquina més que prometedora liderada per Mònica López (guitarra i veu). Les set cançons que confomen aquest primer treball discogràfic fluctúen per estils com el rock americà, el pop o el folk.

Lady Witch naix l’estiu de 2015, quan Mònica López decideix tirar endavant un projecte professional i entra a gravar als Estudis Favela. El disc A vida o mort l’enregistra ella mateixa amb algunes col·laboracions i durant els mesos posteriors s’estabilitza la banda per a tocar en directe, tant en format acústic com elèctric, amb Lluís Vivern (Boc, Llunàtiques, Eima) a la guitarra, Lluís Segura (Carumbau, Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Ensmble ACA) a les percussions, Juanjo Tur (Ocults, Tomeu Penya, Jaume Compte) a la bateria i Robin Alba (Donovan, Anegats, Leonard Johnson) al baix. Amb aquesta banda s’inicia un viatge que començà a Esporles (Mallorca), seguirà a Eivissa i esperem que arribe molt més enllà!

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<