Cançons:
  1. Canto 3:34
  2. Tambaleando 4:42
  3. Dime 3:51
  4. Rumba en vena 4:51
  5. Me quedo sintigo 4:22

La Ranamanca – Sobre sorpresa

Band :
Títol : Sobre sorpresa
Data de llançament : 1 de maig de 2013
Referència : MDM052CD
Format : CD

De LA RANAMANCA

La Ranamanca és un grup de rumba-fusió que va nàixer a la ciutat de Castelló de la Plana a principis de 2010. Després de dos anys als escenaris, ens presenten el seu primer treball, Sobre sorpresa. El disc inclou cinc temes que barregen estils com el flamenc, la rumba, el funky, el tango, el mariachi, la salsa… i que tracten temes diversos. Així, per exemple, la cançó “Rumba en vena” és un cant a la vida, al resurgir, al despertar. Una crida a escoltar la nostra veu interior i arribar a ser, algun dia, nosaltres mateixos. Hem d’assaborir cada moment, cada vivència, amb tota la seua intensitat, perquè la vida no és sobreviure, la vida està feta per viure-la!! I per a fer-ho ens hem de xutar “Rumba en vena”!

En un altre tema, “Canto”, La Ranamanca reivindica i dignifica la figura del músic i la seua gran tasca social. Es dirigeixen als qui veuen en la música una manera de lucrar-se a costa de l’artista: “Canto donde y cuando quiero, con quien me da la gana; no hay dinero que me obligue a cantar en tu ventana”.

En definitiva, un disc fresc, amb bones vibracions i molta festa. De ben segur vos quedareu amb ganes de més!!

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<