Cançons:
  1. El mercadito de Benimaclet - 3:20
  2. El hombre del dólar - 02:55
  3. Gigante - 3:22
  4. Soy de sofá - 3:08
  5. km.0 - 2:40

La Peluquera – Km. 0

Band :
Títol : Km. 0
Data de llançament : 26 de setembre de 2015
Referència : MDM093CD
Format : CD

De LA PELUQUERA

El grup La Peluquera està format per 4 músics de València amb dilatada experiència als circuits musicals. Procedents de bandes com Skaparapid, FAdoBlues, Las Damas y La orquesta invisible, Madamme Monique, Kruchenco o Ali Farnat, entre altres, ara s’han embarcat en un projecte musical diferent, adaptat al panorama cultural valencià actual, allunyat de les institucions i enfocat a peu de carrer, adaptable a qualsevol format escènic i basat en el contacte proper amb el públic.

A principis de 2013, presenten aquesta idea musical al món, amb la intenció de compartir bones experiències i bones vibracions. La Peluquera és un projecte amb influències que van des de Mano Negra a Imelda May, passant del soul al reggae, o del swing al rock’n’roll. Swing de raval, boler anticaspa, xampú balcànic, folk amb gomina, copla amb extensions, pop urbà replegat, punk suavitzant, balada amb puntes, cançó miliciana amb serrell, rock destenyit, cant secador, ranxera de ratlla enmig, himne canalla amb espuma, gènere “chico” (i xica), neocuplé de saló moldejat i rumors de mercadet.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<