Cançons:
 1. Jo vinc d’un silenci 6:04
 2. Besavi 4:39
 3. Buscant el moment 3:26
 4. He mirat aquesta terra 6:30
 5. Llàgrimes 5:29
 6. Que tinguem sort 3:08
 7. Terra 3:48
 8. Venim del nord 5:15
 9. Estime l’Ovidi 3:29
 10. Viatge a Ítaca 6:00
 11. Homenatge a Teresa 6:30

Komfusió – Retrobem els orígens

Band :
Títol : Retrobem els orígens
Data de llançament : 24 de març de 2012
Referència : MDM032CD
Format : CD

De KOMFUSIÓ

“Retrobem els orígens” és el títol del primer disc de Komfusió, un àlbum complet amb 11 cançons entre les quals trobem composicions pròpies, cançons d’altres bandes experimentades de la Marina Baixa, com Òwix i Sant Gatxo, i l’herència musical de cantautors com Lluís Llach, Raimon o Ovidi Monllor, adaptades a estils mes actuals com el Reggae, Rock o Ritmes Lllatins.
Per a entendre aquest disc tenim que ser conscients del panorama social, polític i econòmic que ens envolta, on la realitat valenciana reclama a crits un canvi, un replantejament, una evolució, però, on és necessari mirar enrere per poder mirar endavant. Ens trobem a un moment en el qual tenim que retrobar els orígens, recuperar la identitat. És per això que Komfusió ens porta anys enrere amb les cançons d’Ovidi, Raimon o Llach, lletres que reflexen una època, valors i sentiments que encara hui estan al cor de molta gent.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<