Cançons:
 1. GALERNA 2:37
 2. BADDA DEM 3:59
 3. SKANKIN’ 3:28
 4. BLINDNESS 4:40
 5. VLC MAFIA 3:15
 6. REGGAE TO NIGHT! 4:19
 7. LUXURY 4:02
 8. WALKING BY THE LOVE 4:00
 9. FIN DE MES 3:56
 10. NUESTRO RUMBO. 3:34
 11. ESTE SYSTEM 4:41
 12. SANTIAGO CARRILLO 3:00

Ki Sap – Keep skankin’

Band :
Títol : Keep skankin'
Data de llançament : 2 de març de 2014
Referència : MDM071CD
Format : CD

De KI SAP

Ki sap, la veterana banda de ska&reggae de L’ Horta (València) ens presenta el seu huité disc: Keep skankin’, un treball amb 12 temes que vorà la llum al mes de març. Sempre amb l’autogestió per bandera, aquest nou treball de la banda ve amb un missatge clar i crític, carregat de ritmes frescos molt ballables, que van desde el roots reggae passant per l’ska, amb pinzellades d’early, rocksteady, funky reggae… És, sense dubte, un pas endavant en la carrera d’aquesta experimentada formació que des dels seus inicis no ha parat d’evolucionar i investigar sobre la música jamaicana en tots els seus vessants. Amb Keep skankin’ demostren que dominen l’estil i el seu saber fer, imprescindible per als amants del gènere.
En aquesta ocasió han comptat amb la col·laboració del seu inseparable tècnic de so Pepo Valero de New Rockers Studios. Als cors, podem escoltar la gran veu de Payoh Soul Rebel, al saxo a Fran Maccok, als teclats a Joan Marc Pérez (La Gossa sorda,BKS) i fent els schrachs al tema “Badda Dem” hi ha el DJ i productor Xavier Hernani.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<