Cançons:
 1. Mare 3:39
 2. Entre les mans 3:49
 3. Aquesta por 3:13
 4. Et convido a caminar plegats 2:57
 5. Cançó necessària 2:02
 6. 1 d’agost 2015 4:00
 7. Senyor Vicenç 3:46
 8. Quotidiana mort 3:50
 9. Com podria 4:30
 10. Vindicarem la nit 3:30
 11. Nou conveni lboral 2:04

Jordi Montañez – Cançons d’ara

Band :
Títol : Cançons d'ara
Data de llançament : 2 de maig de 2013
Referència : MDM055CD
Format : CD

De JORDI MONTAÑEZ

Cançons d’ara és el segon treball discogràfic d’en Jordi Montañez i suposa un canvi en quant a la concepció estètica dels temes. Ha comptat amb la feina d’en Pau Romero, que ha fet els arranjaments i la producció musical de tot el disc (així com també totes les guitarres i instruments de corda pinçada), i ha estat gravat amb en Dídac Fernández (bateries i percussions), en Climent Lanaspa (baix elèctric) i en JJ Caro (teclats).

Aquest nou llarga durada representa un punt d’inflexió pel que fa a l’estètica: més eclèctic i elèctric que el primer, dóna un pes important als arranjaments pensats per aquest format de banda pop/rock. Les lletres continuen la línia començada amb el primer disc, Dolça Victòria, atribuint molt de pes a la lírica i en com el context social i econòmic afecta les nostres relacions quotidianes.

El títol del disc, Cançons d’ara, neix a partir de l’article que va escriure Lluís Serrahima al 1959 titulat “Ens calen cançons d’ara”, i que és considerat com un dels textos fundacionals de la Nova Cançó Catalana. Montañez vol reivindicar així la vigència de la paraula dels nostres referents de la Nova Cançó i adaptar-la a una estètica musical actual. I és que ens continuen calent cançons d’ara.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<