Cançons:
 1. Intro 1:16
 2. Escolta’m 3:51
 3. Anatomia d’un jove grillat 3:26
 4. Falçs i fusells 3:23
 5. Erosfrènia 3:12
 6. L’únic camí 3:34
 7. Aquesta és la història 3:09
 8. Per Què 3:26
 9. En un sec jardí 5:09
 10. Prou 2:34
 11. Homo Sectus 2:56
 12. Enmig del no res 7:13

Joan Palomares – Moltes putades i ningun miracle

Band :
Títol : Moltes putades i ningun miracle
Data de llançament : 3 de febrer de 2012
Referència : MDM040CD
Format : CD

De JOAN PALOMARES

Joan Palomares torna a la càrrega i ens presenta “Moltes putades i ningun miracle”, el seu tercer disc en solitari, i una peça única als terrenys discogràfics gracies al còctel d’estils que trobem, estils que van desde el pop, al hardcore melòdic i passant pel metall més potent.
El cantant i compositor saforenc versa en aquest disc tot el seu talent musical, a més d’enregistrar les veus, els principals instruments i escriure totes les lletres.
El disc amb personalitat pròpia, es caracteritza per uns canvis de ritme on les guitarres amb força donen pas a una veu delicada i tranquil·la que segons després es converteix en una desgarradora melodia. Dotze cançons ben equilibrades on els ritmes mes saus i melódics es contraposen amb altres més definits i potents, que donen forma al particular estil de Palomares, el Pop-Metal.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<