Cançons:
  1. La llavor del canvi - 2:31
  2. Doble o res - 3:21
  3. L'horitzó - 3:27
  4. Canta - 4:06
  5. Papallones - 3:13
  6. Un nou començament - 3:32
  7. Caminant entre elefants - 3:19
  8. Quan tornem - 3:19
  9. Demà - 3:34
  10. Oceans - 4:24

Inèrcia – Sendes Salvatges

Band :
Títol : Sendes salvatges
Data de llançament : 13 d'octubre de 2015
Referència : MDM096CD
Format : CD

De INÈRCIA

Després de la bona acollida de No és cap simulacre, Inèrcia torna amb el que és el seu segon LP: Sendes Salvatges. Un procés de maduració de quasi 3 anys, en què han acabat de depurar el seu so i el seu estil, donant un pas cap al rock alternatiu però sense deixar de costat la contundència que els caracteritza.

Amb aquest nou àlbum tracten de reflectir el canvi social i polític que hem viscut durant el temps que ha durat la composició del disc. Un canvi històric que obri nous camins inexplorats que s’han d’afrontar amb valentia i esperança, però també amb molt de sentit crític i un punt d’incertesa.

En aquest nou treball d’Inèrcia, queda palesa l’evolució del grup que, mantenint la seua essència, explora noves influències i recursos. Amb tot, obtenen un resultat final sorprenent que deben segur calarà en l’audència.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<