Cançons:
  1. Intro 00:41
  2. No caieu 04:32
  3. Futur preservation 05:10
  4. Recordem el present 03:42
  5. Mar llunyà 03:27
  6. Llavat de cap 03:35
  7. Vecchio partigiano 03:28
  8. Marraixa de mistela 04:08

Estrall – Recordem el present

Band :
Títol : Recordem el present
Data de llançament : 31 de juliol de 2014
Referència : MDM082CD
Format : CD

D’ ESTRALL

Recordem el present, gravat entre el 23 de juny i el 8 de juliol de 2014 als Estudis Mésdemil (Benaguasil), amb Ivan Tamarit Marco com a tècnic de so, i masteritzat als estudis Beatgarden (Barcelona) per Pau Romero.

El títol, Recordem el present, no és cosa de l’atzar. La paraula “present” abraça una realitat molt extensa. I el grup preten això: veure al seu projecte el reflex de la seua realitat, del món on vivim. Però no es limiten a dibuixar el present: no és possible fer-ho si no mirem enrere o avant. Per què som la conjunció d’un pretèrit oblidat, d’un present precari i d’un futur incert.

Aquest disc ha suposat una lluita constant per a la banda i, com en tota lluita, han patit derrotes, i han gaudit victòries. Han passat moltíssims moments junts, alguns d’ells bons, altres no tant. Amb tot, aquestos joves volen omplir l’escena actual d’optimisme, de ganes de lluita i resistència. Des del sud del sud, els Estrall volen omplir les places, els carrers, volen que totes les persones no obliden mai allò que estem vivint. El seu és un clam a la memòria. Siguem valentes i valents: recordem el present.

>>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<< >>> ERROR: Contact the Administrator to see this content <<<